0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2018 Salı 09:01:00 - Güncelleme:16 Ocak 2018 Salı 09:03:00

Nova Sport Radyosu, Olympiakos'un Cyle Larin transferinde Orlando City ile anlaştığını öne sürdü

Beşiktaş'ın İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Larin'le ilgili sürpriz bir iddia geldi.

Nova Sport Radyosu, Emenike'yi kadro dışı bırakan Olympiakos'un, Kanadalı oyuncu Larin'in kulübü Orlando City ile satın alma konusunda anlaştığını iddia etti.

Orlando City Kulübü Asbaşkanı Diogo Kotscho, Beşiktaş’ın İstanbul’a getirerek, sağlık kontrolünden geçirdiği Cyle Larin konusunda Milliyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Kanadalı golcünün Beşiktaş formalı fotoğraflarını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getiren Kotscho, “Ben daha önce hayatımda böyle bir şey görmedim. Bu yaşananlar çok garip” diye konuştu.

Cyle Larin ile 2019 yılı sonuna kadar sözleşmeleri olduğunu dile getiren Diogo Kotscho, “Cyle Larin bizim oyuncumuz ve 2 yıl daha kontratı var. Bu durumdaki bir oyuncunun kulübüyle hiç görüşmeden kendisiyle transfer görüşmesi yapılması mümkün değil. Beşiktaş bizimle anlaşmadı. Onun da ötesinde bizimle görüşmedi bile. Bu olanlara gerçekten inanamıyorum. Beşiktaş uluslararası transfere dair bir çok konuyu ihlal etti” dedi.

Fotospor

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX