0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Temmuz 2018 Cuma 23:29:00 - Güncelleme:20 Temmuz 2018 Cuma 23:30:00

Negredo’da mutlu son

Aldığı maaş ve atamadığı goller nedeniyle gözden düşen Negredo’ya Al-Hilal talip oldu. Arap ekibinin yeni teknik direktörü Jesus’un çok istediği 32 yaşındaki yıldız için harekete geçen Al-Hilal yönetimi, 10 milyon euroya kadar çıktı. 

QUARESMA’YI DA İSTEMİŞLERDİ

■ BEŞİKTAŞ'IN geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ancak beklenen performansı sergileyemeyen futbolcusu Alvaro Negredo için Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımından transfer teklifi geldi. Suudi Arabistan’da yayın yapan Suudi Aleqt gazetesinde yer alan habere göre, daha önce Quaresma’ya göz diken Al-Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus’un bu kez Negredo'ya yöneldi. Jesus, kadrosunda görmeyi çok istediği İspanyol golcünün alınması yönünde yönetime talimat verdiği ifade edildi. 

 

İLK TEMAS OLUMSUZ

■ AL-HİLAL’ın 32 yaşındaki forvet için Siyah-Beyazlılar’a ilk etapta 7 milyon euro teklif ettiği Beşiktaş’ın ise fiyatı biraz daha yukarı çekmek istediği aktarılan haberde tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecekleri ve Arap ekibinin en az 10 milyon euro önereceği yazıldı. Başkan Fikret Orman’ın bu teklifi kabul etse de Negredo'nun takımdan ayrılmak istemediğini iddia eden Arap gazeteci Khaled El-Qahtani de İspanyol golcüye de yıllık 5 milyon euro teklif edileceğini öne sürdü.  

 

MATADOR’A 'GİT' BASKISI

■ TEKNİK direktör Şenol Güneş’in gözüne bir türlü giremeyen ve yüksek maliyeti nedeniyle de takımda istemediği İspanyol yıldız ile biraraya gelecek olan yöneticiler, oyuncuya baskı yapması bekleniyor. Al-Hilal’ın hocası Jesus’un da İspanyol golcüyü telefonla aradığı ve ikna etmeye çalıştığı aktarıldı. Geçene sezon 35 gol sözü veren Alvaro Negredo, geçtiğimiz sezon 43 maçta forma giymiş ve 15 gol, 9 asistlik bir performans ortaya koymuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX