0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Kasım 2018 Cumartesi 02:00:00 - Güncelleme:10 Kasım 2018 Cumartesi 02:00:00

Mustafa Denizli: Adımızı Avrupa'ya yazacağız

Süper Lig’in liderliğe göz diken Mustafa Denizli, “Mutlu bir sezon geçireceğiz. Lig sonunda adımızı Avrupa’ya yazacağız. Bizim bütün hedefi miz bu. Hangi kupa olur onu zaman gösterir. İddiamız budur” dedi.

GÜNEŞ

BURSA ZOR BİR RAKİP

■KASIMPAŞA Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gözünü Avrupa kupalarına dikti. Yarınki Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’da Denizli, “Bursaspor bu ligin zor deplasmanlarından bir tanesi. Çıkıp oynayıp düşündüklerimizi gerçekleştirdiğimiz bir maç olsun. Oyuncuların durumu iyi. Sadece iki oyuncudan faydalanamıyorum. Kısıtlı kadro içerisinde bu bizim için önemli bir sorun” diye konuştu.

BİRKAÇ HAFTAYA LİDERİZ

■DENEYİMLİ teknik adam, bu yıl Avrupa’ya gideceklerinin altını çizerek, “Taraftarımıza bu yıl mutlu bir sezon geçireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Belki birkaç hafta sonra liderlik konuşulabilir. Belki birkaç hafta sonra 4 değil de 5. sırada olabiliriz. Lig sonunda adımızı Avrupa’ya yazacağız. Bizim bütün hede�imiz bu. Hangi kupa olur onu zaman gösterir. İddiamız budur” açıklamasını yaptı.

TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR

■ TECRÜBELİ çalıştırıcı, devre arasında kadrolarına takviye yapılması halinde kendileri için daha rahat olacağını anlatarak, “Devre arası takımımız adına önemli fırsat oluşturacaktır. Birkaç ihtiyaç bölgemiz olduğunu zaten biliyoruz. Onu şu anda kendi içimizde halletmeye çalışıyoruz. Öyle bir imkanımız olursa ve onu dışarıdan hallettiğimizde her şey düşündüğümüz gibi olacak” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX