0530 708 54 54
0530 708 54 54
27 Ağustos 2016 Cumartesi 14:04:00 - Güncelleme:29 Ağustos 2016 Pazartesi 10:30:00

Milli Takım'da 'yıldız' depremi!

Fatih Terim, EURO 2016'ya prim olayıyla damga vuran Arda Turan ve Burak Yılmaz'ı Milli Takım'a çağırmadı. Selçuk da artık jübilesini yaptı.

 Ve Fatih Terim beklenen operasyonu yaptı!.. EURO 2016'da yaşanan prim skandalı sonrasında revizyon kararı alan Terim, Rusya özel maçı ve Hırvatistan ile oynayacağımız Dünya Kupası grup eleme mücadelesine altı yıldızı almadı. Terim'in prim olayıyla gündeme gelen Arda Turan ve Burak Yılmaz'ı en formda dönemlerinde kadroya çağırmaması dikkat çekti. Yine Selçuk İnan da operasyona uğrayan üçüncü oyuncu oldu.

2018 İÇİN 11 YENİ OYUNCU GELDİ

Ayrıca Hakan Balta, Gökhan Gönül, Caner Erkin de yok. Yeni bir Milli Takım oluşturmak isteyen ve Ay-Yıldızlılar'ı Rusya'daki Dünya Kupası'na götürmek isteyen Terim, 11 farklı isim çağırdı. Tecrübeli hoca, Ahmet Oğuz, Çağlar, Kaan, İrfan, Okay, Salih, Cengiz, Enes Ünal gibi 23 yaş ve altı futbolculara A Milli Takım kadrosunda yer verdi.

ARDA TURAN: YIKILDIM

Millİ Takım'a alınmayan Arda Turan, konuyla ilgili yakın çevresine dert yanarken, "Böyle bir karar alınacağını tahmin etmiyordum. Kadroda olacağımı düşünüyordum. Moralim çok bozuk. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yıkıldım." dediği öğrenildi.

SİNAN VE TOLGA EVRAĞA KALDI

Fatih Terim, Galatasaray'dan Sinan Gümüş ve Tolga Ciğerci'yi de kadroya dahil etti. Ancak iki ismin evraklarının yetişmesi bekleniyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

10 Haziran'da Fransa'da başlayan EURO 2016 finalleri öncesinde Arda Turan, Burak Yılmaz ve bazı oyuncular ile sağlık heyeti, malzemelecilerin eksik prim aldığını belirterek, TFF kurmayları ile görüştü. Ardından olaydan haberdar olan Fatih Terim, olaya tepki gösterdi. İddiaya göre; Terim ile Arda ve Burak arasında otelde tartışma çıktı. Prim krizi sonrası motivasyon sorunu çeken Milliler, grupta üç maçta üç puan alıp elendi.

İŞTE TERİM'İN YENİ KADROSU

BURSASPOR: Harun
TRABZONSPOR: Onur, Okay
BEŞİKTAŞ: Olcay, Cenk, Oğuzhan
GALATASARAY: Serdar Aziz
GENÇLERBİRLİĞİ: Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, İrfan
SCHALKE: Kaan
FREIBURG: Çağlar
LEVERKUSEN: Hakan
DORTMUND: Nuri, Emre
WEST HAM: Gökhan
BAŞAKŞEHİR: Cengiz
TWENTE: Enes
MAINZ: Yunus
FENERBAHÇE: Hasan Ali, İsmail, Şener, Ozan, Salih, Volkan, Topal

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX