0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Temmuz 2018 Cuma 01:00:00 - Güncelleme:13 Temmuz 2018 Cuma 09:28:00

'Hedefim milli takım'

Antalyaspor’da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken ve başta üç büyükler olmak üzere birçok takımın transfer listesinde bulunan Sakıb Aytaç tercihini Kayserispor’dan yana kullandı. Takımıyla yeni sezona Erzurum’da hazırlanan genç oyuncunun hedefi, başarısını Kayserispor’da da sürdürüp A Milli Takım formasını giymek. 27 yaşındaki sol bek Erzurum kampında arkadaşımız Selahattin Ekrekli’ye hedeflerini anlattı.  

SELAHATTİN EREKLİ - ÖZEL RÖPORTAJ

ANTALYASPOR’DA sözleşmem sona ermişti. Bonservisim elimdeydi. Gelen teklifleri değerlendirmek istedik. Kayserispor’un hem kadrosuna, hem de yönetimine güvendiğim için burayı tercih ettim. Menajerimin birkaç kulüple görüşme şansı oldu. Ama görüşmeler istediğimiz gibi gitmedi. Öyle olunca da bizim için en doğru tercihin Kayserispor olduğunu düşünerek imza attık. 

ORTA SIRA TAKIMI DEĞİLİZ 

KAYSERİSPOR çok büyük bir camia. Yönetimi, taraftarı, yeni hocasıyla ve takımdaki kaliteli oyuncularıyla kocayacağımız hedeflere ulaşmamız için çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü hedefimiz orta sıralar değil, üst sıraları zorlayan bir takım olacağız. Tabii ki benim de bireysel hedeflerim var. Öncelikle hedefim çok çalışıp takımıma elimden geldiğince faydalı olmak. Takımımızı yukarılara taşımak için her şeyi yapacağız. 

EN OLGUN DÖNEMİMDEYİM

HER oyuncunun en büyük hedefi milli takımda oynamaktır. Biz de hedefliyoruz. Nasip olmadı ama bu yıl takımımızı iyi yerlere getirirsek ve ben de bireysel olarak iyi performans sergilersem, inşallah milli forma nasip olur diye düşünüyorum. Yaşım henüz 27… Futbolumun en olgun dönemindeyim. Açıkçası Lucescu’dan davet bekliyorum Evet; inşallah bize de nasip olur diyorum. 

ZAFERLER YAŞADIM

LİGE de Antalyaspor maçıyla başlayacağız. Eski takımına karşı oynayacağım. Güzel ve özel bir maç olacak benim için. Antalya’da nice zaferler yaşadım. Zor ve güzel günler geçirdik. İyisiyle kötüsüyle 4 yıl bitti. Şimdi yeni kulübümdeyim. Antalyaspor’u evimize bekliyoruz. 

FAVORİM FRANSA 

DÜNYA Kupası’nda favorim Fransa… Görüyorsunuz hep sürpriz takımlar çıktı. Burada bireysel oyuncuların değil, takım oyununun ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli takım olarak keşke bizde orada olsaydık, bizim de şansımız olabilirdi diye düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu büyük turnuvalara katılma hakkı elde ederiz. Dünya Kupası’nda takımımız yok ama hakemimiz var. Cüneyt Çakır yarı final maçı yönetti. Cüneyt hocayı yakından tanıyoruz. Maçlarımızda birçok kez karşılaşıyoruz. İyi maçlar yönetiyor. Yurt dışında da bizi çok iyi temsil ediyor. 

VAR SİSTEMİ FAYDA GETİRİR 

VAR’ın kesinlikle fayda getireceğine inanıyorum. Hakemlerimizde insan onların da hataları oluyor, bazen pozisyonları göremiyorlar. Bazen bizim kızdığımız pozisyonlar oluyor ama maçtan sonra izlediğimizde hakemin haklı olduğunu görüyoruz. VAR sisteminin bizim için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Dünya Kupası’nda da bunu gördük zaten. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX