0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2018 Pazartesi 02:00:00 - Güncelleme:22 Ekim 2018 Pazartesi 02:00:00

Gol de atacağız

Takımın gidişatından memnun olduğunu dile getiren Phillip Cocu, “Son 3 maçta takım halinde sahada doğru davranışları gösteriyorsunuz. Doğru yönde ilerliyoruz. Tek eksiğimiz gol. Eğer bir gol atsak hepimizin özgüveni artacak” ifadeleriyle oyuncularına moral verdi.

HER ŞEY TAMAM BİR EKSİĞİMİZ VAR

■SİVASSPOR ile 0-0 berabere kalarak 9 haftada 9 puan toplayan ve düşme potasına kadar gerileyen F.Bahçe’de Phillip Cocu, umutlu… Öğrencilerinin ligde oynadığı Başakşehir ve Sivasspor maçlardaki gelişiminden memnun olduğunu dile getiren Hollandalı, “İyi bir maç çıkardık. Defansız anlamda güzel işler yaptık. Yakaladığımız pozisyonlara değerlendirebilsek her şey çok farklı olurdu. Eksiğimiz gol o da olacak” diyerek oyuncularına umut aşıladı.

DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

KAZANAMAMALARININ temel nedeninin gol atamamak olduğunun altını çizen Cocu, “Saha içindeki davranışlarınız, oyununuz, mücadeleniz istediğim gibi. Son 3 maçta da takım halinde doğru yönde ilerliyoruz. Ancak futbolda en temel mesele goldür. Gol atmamız gerekiyor. Eğer bir gol atsak hepimizin özgüveni artacak. Maç daha da iyi noktaya gelecek. Daha iyi bir futbol ortaya koyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BİZİM İŞİMİZ SADECE FUTBOL

■İYİ bir noktaya geldiklerini vurgulayan Hollandalı, “Ancak durumdan kesinlikle mutlu olamayız. 9 puanımız var. Memnun olmak gibi hakkımız yok. Bu zor durumda da daha iyisini yapmalıyız. Kulüp içinde yaşanan olayların sizi etkilediğini biliyorum. Huzursuz olmanız gayet doğal. Ama bunların hepsini bir kenara bırakıp biz işimize odaklanmalıyız. Maçımızı oynayıp iyi skorları alarak bu krizden çıkabiliriz” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX