0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Eylül 2018 Salı 02:00:00 - Güncelleme:25 Eylül 2018 Salı 22:07:00

Garry'e sert uyarı

Fatih Terim, Akhisar maçında penaltı kaçıran Garry Rodrigues’le dün özel bir görüşme yaptı. Tecrübeli teknik adamın, öğrencisini uyardığı ve “Benden izin almadan bir daha topun başına geçme” dediği öğrenildi.

İDMANDA AĞIZLARI BIÇAK AÇMADI

GALATASARAY’DA yüzler gülmüyor… Süper Lig’in 6.haftasında Akhisarspor’a deplasmanda 3-0 yenilerek liderliğini kaybeden Sarı-Kırmızılılar, dün BB Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladı… Yoğun yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların ağzını bıçak açmadı… Teknik direktör Fatih Terim’in de yüzünden düşen bin parçaydı… İdman boyunca sert tavrını sürdüren İmparator, antrenmanın ardından Garry Rodrigues’le özel bir görüşme yaptı.

HER İSTEDİĞİNİ YAPAMAZSIN

TERİM’İN öğrencisine, “Bizim için önemli bir oyuncusun. Ama bu saha içinde her istediğini yapacağın anlamına gelmez. Senden daha dikkatli ve profesyonel davranmanı bekliyorum. Benden izin almadan bir daha topun başına geçme…” diyerek uyarıda bulunduğu belirtildi. Garry Rodrigues, Akhisar maçında kazanılan penaltıyı atamamış ve G.Saray öne geçme fırsatını kaçırmıştı. Terim maç sonunda penaltıcımız Sinan’dı diyerek Garry’e göndermede bulunmuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX