0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Eylül 2018 Pazar 01:00:00 - Güncelleme:23 Eylül 2018 Pazar 01:00:00

Fenerbahçe'de savunma alarmı

Kolay gol yiyen bir takım hüviyetindeki Fenerbahçe, derbi öncesi savunma taktiğine özel önem veriyor. Toplu şekilde yapılacak sert savunma, teknik direktör Cocu ve ekibinin Beşiktaş analizinde en önemli yeri tutuyor.

GÜNEŞ

İLK GOLÜ YERSE ÇEVİREMİYOR

■ YENİ teknik direktörü Cocu yönetiminde 8 resmi maçın yalnızca 2’sini kazanabilen ve Süper Lig’de 6 puanla 11. sırada bulunan Fenerbahçe’de, zorlu derbi öncesi savunma alarmı verildi. İlk golü yediği son 55 resmi maçta sadece 8 kez kazanabilen Sarı-Lacivertliler, buna karşın ilk golü attığı son 55 resmi maçta 47 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Koltuğu sallantıda olan Hollandalı teknik adam derbi mantalitesini “güçlü savunma, hızlı atak” olarak belirledi. 

TOPAL’A ÖZEL GÖREV

■ GERİ dörtlü de bir türlü istikrarı sağlayamayan Kanarya, Beşiktaş karşısında toplu hücum toplu savunma taktiğiyle galip gelmeyi hede  iyor. Zagreb dönüşü dün akşam ilk kez derbi taktiğini çalıştırabilen Cocu’nun Samandıra’da, hücum oyuncularından sık sık geriye gelerek savunmaya yardım etmesini istediği aktarıldı. Kaleci Harun’a güvendiğini her fırsatta dile getiren Hollandalı, Mehmet Topal’ın da derbi tecrübesiyle takımın saha içindeki komutanı olmasını istedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX