0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2018 Pazartesi 23:59:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2018 Salı 00:01:00

Favori Aybaba

Rıza Çalımbay’la yollarını ayıran Trabzonspor’da hoca arayışları devam ediyor. Yönetim, Tolunay Kafkas, Samet Aybaba, Sadi Tekelioğlu, Mustafa Reşit Akçay ve Giray Bulak’tan birini takımın başına getirmek istiyor. Favori ise Aybaba… 

LİSTE BEŞE DÜŞÜRÜLDÜ

■ Karabükspor maçının ardından Rıza Çalımbay’la yollarını ayıran Trabzonspor, teknik direktör arayışlarına başladı. Ramazan Bayramı’na kadar yeni hocasını görev getirmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, adayları da belirledi. Fırtına’nın gündemindeki isimler; Tolunay Kafkas, Samet Aybaba, Sadi Tekelioğlu, Reşit Akçay ve Giray BulakBeş antrenörle de görüşmeler yapıldığı ancak ilk tercihin Samet Aybaba olduğu öğrenildi.

SİVASSPOR’DAN AYRILDI

■ SİVASSPOR’LA olan sözleşmesini yenilemeyen ve Yiğidolar'a veda eden Samet Aybaba ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Bursaspor’dan da teklif alan Aybaba’nın Karadeniz ekibinden düşünmek için süre istediği ve bu iki takım arasında bir tercih yapacağı kaydedildi. 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam, 2002-2004 yılları arasında Trabzonspor’da görev yapmıştı. Aybaba, 2003-04 sezonunun 13. haftasındaki Elazığspor maçının ardından görevden alınmıştı.

ALTERNATİF REŞİT AKÇAY

■ Genel koordinatör Özkan Sümer’in direktifleri doğrultusunda hareket eden Ahmet Ağaoğlu yönetimi, Samet Aybaba’dan olumsuz yanıt alması durumunda ise diğer adaylara yönelecek. İkinci hedef ise camianın içinden gelen ve geçtiğimiz sezonlarda da görev yapan Mustafa Reşit Akçay… Akçay’ın göreve hazır olduğunu yakın çevresine bildirdiği ve teklif gelmesi durumunda ‘Kabul ederim’ dediği öğrenildi. Yönetim hoca tercihi sonrası transfer politikasını da belirleyecek.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX