0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00

Elmas parladı

F.Bahçe’de şu ana kadar resmi maçlarda 1 kez ağları sarsan Eljif Elmas, Makedonya-Letonya maçında iki gol kaydetti. Elmas, goller dışındaki etkili oyunuyla da herkesin takdirini kazandı.

GÜNEŞ

F.BAHÇE’DE 1 GOLÜ VAR

F.BAHÇE’NİN genç yıldızı Eljif Elmas, milli takımda parladı… Geçtiğimiz sezon Robotnicki’den F.Bahçe’ye gelen 19 yaşındaki oyuncu, Sarı-Lacivertli takımda 41 kez resmi maçlarda forma giydi. Bu karşılaşmalarda sadece 1 kez gol sevinci yaşayan Makedon oyuncu, F. Bahçe’nin aksine milli takımda bambaşka bir performans ortaya koyuyor. Letonya karşılaşmasında sonradan oyuna giren Elmas, attığı iki golle ülkesine galibiyeti getirdi.

AVRUPA DEVLERİ İZLEDİ

ELMAS’IN gollerden çok sergilediği performans da takdir kazandı. Makedonya Milli Takımı’yla harika işlere imza atan genç oyuncu, Avrupa devlerinin radarında… Makedonya-Letonya maçını Manchester City, Borussia Dortmund, Arsenal ve Sevilla scoutlarının izlediği öğrenildi. Dört büyük takımın temsilcilerinin de Eljif’e hayran kaldığı belirtildi. Avrupa devlerinin oyuncuyu sezon sonuna kadar takip edeceği kaydedildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX