0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Mart 2018 Perşembe 15:40:00 - Güncelleme:08 Mart 2018 Perşembe 15:43:00

Barcelona'dan Messi ve Neymar açıklaması! Büyük itiraf...

Barcelona Finans ve Strateji Müdürü Pancho Schröder, Lionel Messi'nin sözleşmesinin yenilenmesinde Neymar'ın satılmasının etkili olduğunu belirtti.

Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi, 2017 Kasım ayında sözleşmesini yenilerken sözleşmesindeki serbest kalma maddesi 250 milyon Euro'dan 700 milyon Euro'ya çekilmişti. İspanyol basınına konuşan Barcelona Finans ve Strateji Müdürü Pancho Schröder, Neymar'ın serbest kalma maddesinden canı yandıkları için Messi'nin serbest kalma maddesini arttırdıklarını söyledi.

''NEYMAR'IN SERBEST KALMA MADDESİ YETERLİ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜK''

Bu sezon başında 222 milyon Euro'ya PSG'ye transfer olan Neymar'ın tüm transfer pazarını değiştirdiğini söyleyen Schröder, ''Messi'nin serbest kalma maddesini, Barcelona'da emekli olacak kadar arttırdığımızı düşünüyorum. Ancak bir sene önce de Neymar'ın serbest kalma maddesinin yeterli olacağını sanıyorduk. Ama yaz transfer dönemi aslında bu rakamların yetmeyeceğini gösterdi'' diye konuştu.

PSG, sezon başınad Neymar'ın sözleşmesinde yer alan 222 milyon Euro'ya serbest kalır maddesini kullanmış ve Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmıştı.

''BİRAZ ÇILDIRMIŞ DURUMDA''

Neymar transferinin işleri değiştirdiğini belirten Schröder, ''Bence ileride bu rakamlara çıkılması çok zor. Ancak kristal bir topa sahip değilim, geleceği göremiyorum. Bugünlerde transfer pazarı biraz çıldırmış durumda'' dedi.

(Sporx)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX