0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00 - Güncelleme:23 Ağustos 2018 Perşembe 02:00:00

'Bana stoper alın'

Giuliano'nun satışı sonrası 10 numara pozisyonu için transfer çalışmalarını yürüten Comolli ile bir toplantı yapan Cocu, “O bölgede kullanacağım çok isim var. Transferde önceliğiniz stoper olsun” dedi.

GÜNEŞ

SAMANDIRA’DA ZİRVE 

FENERBAHÇE'DE Teknik Direktör Phillip Cocu, Giuliano'nun satışı sonrası forvet arkası pozisyonu için takım içerisinde alternatif bulacak. Malatya deplasmanında forvet arkasında Mehmet Ekici'yi görevlendiren Hollandalı teknik adam, tecrübeli oyuncudan istediği randımanı alamasa da kadro içinde farklı seçeneklerle bu sorunu çözeceğini düşünüyor. Samandıra’da Cocu ile biraraya gelen sportif direktör Damien Comolli fikir alışverişinde bulundu. 

FORVET ARKASI ÇOK 

ORTA sahada bol alternatifin olması nedeniyle transferde önceliğin stoper olması gerektiğini Comolli’ye aktaran Cocu’nun, “Forvet arkası pozisyonunda Mehmet Ekici'nin yanı sıra Ayew, Valbuena, Eljif Elmas ve Alper Potuk gibi isimleri kullanabilirim. Önceliğiniz stoper olsun” dediği bildirildi. Fransız futbol adamın da çalışmalar hakkında bilgi verdiği aktarıldı. İkilinin daha sonra takımın genel yapısı hakkında konuştuğu öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX