0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Aralık 2017 Cumartesi 12:29:00 - Güncelleme:16 Aralık 2017 Cumartesi 12:30:00

Ali Koç, Arda Turan'ı telefonla aradı iddiası

Mayıs ayında başkanlık seçimleri için Aziz Yıldırım'la yarışa girecek olan Ali Koç, Arda Turan bombasını patlatmak istiyor.

Galatasaray'da teknik direktör Tudor'unun olumsuz raporu ve taraftarların tepkisi üzerine transferi askıya alınan Arda Turan'ın rotası belli oldu. Ailesinin de milli takımı bırakma sürecinde Cimbom'un yeterli desteği vermemesi ve tribünlerin karşı olması nedeniyle Aslan'a dönmesi halinde çok yıpranacağını düşündükleri deneyimli oyuncuya Kartal'a gitmesi yönünde tavsiyede bulundukları öğrenildi.

İspanyol basının Arda-Beşiktaş flörtü iddiasını başkan Orman reddetse de kulüpte yıldız oyuncunun 6 aylığına kiralanması olasılığının değerlendirildiği belirtildi. Kartal'da Arda'nın tecrübesi ile özellikle Şampiyonlar Ligi'nde
katkı verebileceği görüşü dillendiriliyor. Menajeri Ahmet Bulut'un Beşiktaş ile iyi ilişkileri de Barcelona'da bu sezon hiç oynayamayan Arda'yı siyah beyazlılara yakınlaştırıyor.

ALİ KOÇ'TAN TELEFON İDDİASI

Cimbom yolu kapanan Arda Turan'ın Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç tarafından arandığı öne sürüldü. Koç'un deneyimli oyuncya, mayıs'taki kongrede seçilmesi halinde sarı lacivertli formayi giydirmek istediğini söylediği belirtildi. Arda'nın ise net bir yanıt vermediği öğrenildi.

(Açık Mert Korkusuz)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX