0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Aralık 2018 Pazar 08:00:00 - Güncelleme:09 Aralık 2018 Pazar 08:00:00

Ahmet Kavalcı'dan Pepe ve Babel yorumu! 'Senaryo yazıyorlar'

Pepe ve Babel’in aslında sakat olmadıkları ve para sorunu nedeniyle oynamadıkları iddialarına cevap veren yönetici Ahmet Kavalcı, “Yazılanlar senaryodan ibaret” dedi.

GÜNEŞ

BABEL’İ KADRO DIŞI BIRAKIRDIK

■BEŞİKTAŞ’IN Futbol A Takımından Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, kadro dışı olan Tolgay Arslan ve sakatlıkları süren Pepe ile Babel hakkında açıklamalarda bulundu. Kavalcı, “Pepe ve Babel kendi milli takımlarında sakatlandı ve bize sakat olarak geldiler. Bizim Pepe'yi gizli bir şekilde kadro dışı bıraktığımız haberleri ve dolaylı yoldan ifade edilen söylemler tamamen yalan. Kadro dışı bırakacak olsak asıl Babel'i kadro dışı bırakırdık. Yaşananlar nedeniyle Savunmasını aldık ve kınama cezası verdik” dedi.

TOLGAY HALA ÖZÜR DİLEMEDİ

■ KAVALCI süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan ile ilgili yeni bir değerlendirmelerinin olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Neden kadro dışı bırakıldığını herkes biliyor, tekrar tekrar anlatmanın bir gereği yok. Yaptığı davranışın karşılığında bugüne kadar ne hocasından, ne takım arkadaşlarından ne de camiamızdan hala özür dilememiştir. Bizim yeni bir karar almamız için bunların gerçekleşmiş ve teknik direktörümüz Şenol Güneş'in de bize yeni bir rapor sunmuş olması gerekmektedir.”

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX