0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ekim 2017 Cumartesi 15:50:00 - Güncelleme:15 Ekim 2017 Pazar 11:09:00

Yıldız Tilbe'den Ahmet Hakan'a sert sözler: Yediğin kemikler tatlıdır

Sevilen sanatçı Yıldız Tilbe'ye iki gündür yoğun bir linç kampanyası başlatıldı. Bu kervanı kaçırmak istemeyen Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun son yazısında Yıldız Tilbe'ye hakaret ederek müdahil oldu. Yıldız Tilbe jüriliğini yaptığı bir televizyon programında sözlerinin yanlış anlaşılması sonucu sosyal medyada bilinçli bir şekilde lince maruz bırakıldı. Ahmet Hakan'ın ağır sözlerine karşılık veren Tilbe, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

O Ses Türkiye jürisi Yıldız Tilbe çekimlerde Gökhan Özoğuz ile aralarında yaşanan 'ırkçılık' tartışması hakkında bir kez daha konuştu.  TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının çekimleri bu kavga nedeniyle iptal edilmişti.  Tilbe, "Anladığım dilde yarışmacı istememi ırkçılık ilan edenler, ırkçıdır. Bana ırkçı diyen bütün cahillerden özür bekliyorum" diyerek yarışmadaki tavrını savundu. 

AHMET HAKAN TİLBE'YE HAKARET ETTİ

Ahmet Hakan Coşkun Yıldız Tilbe'ye ağır sözlerle yüklendi. Coşkun Hürriyet'teki köşesinden bugün, "Hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım sıkılıyor” gibi...Muhteşem bir kelama imza atmış bir Yıldız Tilbe’nin... Ucuz, sersem, şapşal bir ırkçı gibi konuşmasını... içime sindiremiyorum" diyerek hakaret etti.

YILDIZ TİLBE: YEDİĞİN KEMİKLER TATLIDIR

Yıldız Tilbe Ahmet Hakan'ın hakaretine karşılık verdi. Tilbe sosyal medya hesabından Ahmet Hakan Coşkun'a "Ahmet Hakan zavallısı içine sinmiyorsa dışının etkisi vardır. Yediğin kemikler tatlıdır. Yoksa içine oturması lazım içinde Allah varsa tabi. Ahmet Hakan sen ucuz sersem ve şapşal bile değilsin. Erkek değilsin. Kadın olmak istiyorsun" diyerek tepki gösterdi.

 

OLAYIN ASLI ÇOK FARKLI

Oysa yanlış anlaşılma sonucu iptal edilen programda haksız bir şekilde hakarete maruz kalan Yıldız Tilbe kendini böyle açıkladı:

 

"BANA IRKÇI DİYENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN"

“Ben ırkçı değilim. Türkçü, Kürtçü Lazcı değilim. Alevici, Sünnici bölgeci değilim. Bana ırkçı diyenler Şerefsiz ve net namussuzdur. Bana ırkçı diyen kendisi ırkçıdır ve Allah belasını versindir"

"BİR İSPANYOL'A DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKU'NU NASIL SÖYLETECEĞİM"

Anladığım dilde yarışmacı istememi ırkçılık ilan edenler, ırkçıdır. Türkçe'si düzgün olsun dünyanın bütün dillerinde de söylesin sakıncası yok. Mükemmel sesli bi İspanyol'a 'Dönülmez akşamın ufku'nu nasıl söyleteceğim? Söylese de ne kadar hissedeceğim? Ses tamam söz ne olacak?

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX