0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:20 Nisan 2019 Cumartesi 08:00:00

Veda sahnesini unutmayacak

Çukur dizisine 'boğulma' sahnesiyle veda eden Dilan Çiçek Deniz, çarpıcı açıklamalar yaptı. Final çekimlerinde hayatının en zor anlarını yaşadığını söyleyen güzel oyuncu, 'Ama güzel bir gündü' dedi.  

 Tolga ASLAN 

Bodrum Masalı, Güneşin Kızları ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi dizilerle adını duyuran Miss Turkey güzeli Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisindeki Sena Koçovalı rolüyle mesleğinin zirvesine çıktı. İki sezondur rol aldığı dizide büyük beğeni toplayan güzel oyuncu geçen hafta boğulma sahnesiyle birlikte diziden ayrılmış, izleyiciyi gözyaşlarına boğmuştu. Önceki akşam Sakıp Sabancı Müzesi'nde yapılan bir etkinlikte karşımıza çıkan Deniz, boğulma sahnesiyle ilgili “Hayatımın en zor ve en güzel günüydü. Aynı zamanda en zor sahnesiydi” dedi. Bir yol hikâyesi üzerine kurulu aşk filminde rol almaya hazırlanan 24 yaşındaki oyuncu, “Partnerim belli oldu ama şu an açıklayamıyorum. Oyuncu koçuyla birlikte çalışmalara başladım. Filmden sonra eğitim için yurtdışına gideceğim” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX