0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2018 Cuma 00:38:00 - Güncelleme:20 Nisan 2018 Cuma 00:41:00

Oktay gitti Oktay geldi

Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır Oktay Kaynarca'yla aşka yelken açtı. Ünlü ikili trafik çevirmesinde yakayı ele verdi.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca eski milli futbolcu Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır'la objektiflere yakalandı. Önceki akşam Günay restoranda sahne alan Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Çıkışta Etiler’de trafik çevirmesine takılan çift, art arda patlayan flaşlar karşısında panik oldu. Arabasının direksiyonundan inen Oktay Kaynarca, basın mensuplarına “Sezer’i tanıyorsunuz! Kardeşim benim Sezer” dedi. Yapılan alkol muayenesinde sıfır promil alkollü çıkan Oktay Kaynarca yapılan işlem sonrası Sezer Çakır’la Bebek’te bir gece kulübüne gitti. Yaklaşık bir saat mekanda kalan çift, daha sonra Emirgan’da başka bir mekana geçerek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Eski aşkının soyadı da Çakır'dı 

Oktay Kaynarca'nın eski sevgilisi Deniz Çakır'dı. Sezer Çakır'la birlikteliği ortaya çıkan yakışıklı oyuncunun yeni aşkının da soyadının Çakır olması dikkat çekti.  

Eski eşinin adı da Oktay'dı 

Sezer Çakır 15 yıllık eşi Oktay Derelioğlu'ndan 2014 yılında boşanmıştı. Ünlü isim iki yıl önce de Halil Sezai'yle birliktelik yaşamıştı. 

 

 

 

Ahmet DÖĞEN 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX