0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:09 Kasım 2018 Cuma 00:00:00

Korumalı eğlence

Arda Turan'ın kafa atıp burnunu kırdığı Berkay, olay sonrası ilk kez gece kulübüne gitti. Koruması ünlü popçuyu eğlenirken bile yalnız bırakmadı.

Emirgan'da bir gece kulübünde eğlenirken Arda Turan'la kavga eden ve onun tarafından burnu kırılan Berkay, artık rutin yaşantısına döndü. İkinci ameliyatı için gün sayan Berkay önceki akşam ilk kez gece kulübüne gitti. Taksim'deki sahnesinin ardından arkadaşlarıyla birlikte Cihangir'de bir mekana giden Berkay'ın yanındaki iri yarı koruması dikkat çekti. Kendisini adım adım takip eden korumasıyla eğlenirken bile yan yana olması görenleri şaşırttı. Arabasını da korumasına kullandıran popçu 'Bundan sonra böyle' dedi. 

BiN LiRALIK TERLiKLE GECELERDE

Rahat giyinmeyi seven Berkay Cihangir'deki lüks gece kulübüne terliklerle gitti. Daha önce de 2 bin liralık terlikleriyle gündeme gelen şarkıcının bu kez giydiği terliğin fiyatı bin liraydı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX