0530 708 54 54
0530 708 54 54
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:21:00 - Güncelleme:03 Aralık 2016 Cumartesi 12:24:00

Gülben Ergen ile Erhan Çelik boşanamadı

Daha önce ayrılacaklarını açıklayan Gülben Ergen ile Erhan Çelik çifti, boşanma davalarının ilk duruşmasına 'yoğunluktan' katılamadı. Aynı şekilde Helin Avşar-Serkan Bora çifti de mazeret bildirip boşanma davasına gelmedi.

Erhan Çelik ile Gülben Ergen yoğun is tempolarından dolayı boşanamadı.



Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nde dün görülen boşanma davasının ilk duruşmasına taraflar katılmadı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle açılan boşanma davasına sadece tarafların avukatları katıldı.



TALEPTE BULUNMADILAR
Avukatlar Erhan Çelik ile Gülben Ergen'in yoğun iş tempolarından dolayı duruşmaya gelemediklerini bir dahaki duruşmaya katılacaklarını mahkemeye iletti.



Mahkeme de 'anlaşmalı' olarak açılan boşanma davasını taraf avukatlarının talebi doğrultusunda erteledi. İkili, birbirinden herhangi bir talepte bulunmadı. 
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX