0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Mart 2019 Perşembe 13:03:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 12:41:00

Diriliş Ertuğrul’da iki şok ayrılık!

TRT’nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’da Süleyman karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı,139. son bölümde diziye veda etti. Yeni bölümde ise Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülecek olan Mergen karakterini canlandıran onu Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, diziden ayrılacak.

Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey'in yeğeni Selcan Hatun'un oğlu Süleyman karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı diziden ayrıldı. Hain saldırı sonrası Süleyman önce işkence görüyor sonra da öldürülüyor. Süleyman'ın acısı Kayı Obası'na kor gibi düşüyor. Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul, 140. yeni bölümü ile heyecanla bekleniyor. Süleyman’nın ölümünün ardından intikam yemini eden Ertuğrul Bey, Dragos ve Moğol Komutanı Alıncak’a karşı büyük mücadele verecek.

Yeni gelişmelere göre ise Halit Özgür Sarı'dan sonra yeni bir oyuncu daha Diriliş Ertuğrul’a veda ediyor. Diriliş Ertuğrul gelecek bölümde Mergen karakterini canlandıran onu Kurtlar Vadisi Pusu'dan da hatırladığımız Ali Buhara Mete, Moğol Komutanı Alıncak tarafından öldürülerek diziye veda edecek.

SÜLEYMAN’IN ACISI KAYI OBASINA DÜŞTÜ

Kayı Obasına Süleyman’ın ölü bedeni gelmesiyle dizide duygu dolu anlar yaşandı. Selcan ve Hayme Ana başta olmak üzere herkesin yüreği dağlanır. Bu acı hepsini kor gibi yakar. Ertuğrul yengesinden Süleyman’ı koruyamadığı için özür diler ama Selcan yas değil intikam vakti olduğunu söyler. Ertuğrul düşmanlarının farkındadır.

Süleyman Selcan Hatun ile Gündoğdu Bey'in oğlu olarak Diriliş Ertuğrul dizisine bu sezon katılmıştır. Ertuğrul Gazi'nin de yeğeni olan Süleyman (Halit Özgür Sarı) ekrana gelen 139.son bölümde diziden ayrıdı.

HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

Oyunculuk üzerine eğitimler alan Halit Özgür Sarı aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Henüz hakkında pek bilgiye ulaşamadığımız ekranların yeni yüzü, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Süleyman karakteri, genç ismin ilk dizi projesidir. İlk ekran deneyimi olmasına rağmen izleyiciden olumlu tepkiler alan oyuncunun gelecek projeleri de şimdiden merak edilmeye başlandı.

ALİ BUHARA METE KİMDİR?

Ali Buhara Mete 20 Şubat 1983'te İstanbul'da doğdu. Babası Ömer Lütfi Mete'ydi. İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde üniversite eğitimi aldı. 1995'te, Ömer Lütfi Mete'nin yönetmenliğini üstlendiği ve TGRT'de yayınlanan Ortaklar dizinde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. İlk önemli dizi rolünü 2012'de, Kurtlar Vadisi Pusu'da Kamu Güvenlik Teşkilatı'nın başındaki Akif karakterini canlandırarak elde etti. Çekimleri devam eden Posta Kutusu adlı sinema filminde ilk sinema deneyimini yaşayacaktır. Filmin senaryosu da Mete tarafından yazılmıştır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX