0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Ekim 2016 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:10 Ekim 2016 Pazartesi 14:12:00

Bomba aşk

Seren Serengil'in eski eşi Musa Aytun, yıllar sonra ortaya çıktı. Hem de yanında yeni sevgilisi, ünlü manken Tuğba Özay ile!

Ahmet DÖĞEN 

Kısa süre önce sevgilisi Tuğberk Buğra'dan ayrılan Tuğba Özay önceki akşam BJK plazada yer alan lüks bir restaurant çıkışında Musa Aytun ile yakalandı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikili mekana tekrar girmeye çalıştı. Ardından dışarı çıkan Tuğba Özay gazetecilere, “Neden saklanıyorsunuz, çok korkuttunuz beni” diyerek isyan etti. Musa Aytun'u zorla dışarıya çıkaran manken, “Musa benim çok eski arkadaşım, sıkıntı yok. Düzgün haber yapın, sadece yemek yedik” dedikten sonra Musa Aytun’un kullandığı araca bindi. 10 yıl önce Seren Serengil ile hayatını birleştiren Musa Aytun kısa süre sonra boşanmış ve sonrasında sivri açıklamalar yapmıştı. Hatta Seren'in gerçekte hamile kalmadığını, karnına yastık koyup gezdiğini bile iddia etmişti. 

AYRILIRLARSA NE OLACAK?

Ardından kendinden yaşça çok büyük Sinem Yıldırım ile aşk yaşayan Musa Aytun son yıllarda göz önünde değildi. En az onun kadar sivri dilli olan Tuğba Özay ile yeni bir aşka yelken açan Musa Aytun'un ilişki bittiği takdirde ne tür açıklamalar yapacağı şimdiden merak konusu oldu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX