0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ocak 2021 Perşembe 00:05:00 - Güncelleme:28 Ocak 2021 Perşembe 12:16:00

Annem adil olmayı öğretti

Oyunculuk kariyerinin başında olan Deren Talu, annesi Defne Samyeli sayesinde daha iyi bir insan olduğunu söyledi.

Akıncı adlı dizide rol alan Deren Talu, ALEM Dergisi’nin bu haftaki konuğu oldu. Kardeşi Derin Talu’nun yaptığı makyajla kamera karşısına geçen Deren Talu, özel hayatı ve kariyeri için samimi açıklamalarda bulundu. ‘’Benim için kariyer; özgürlük demek, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek demek’’ diyen oyuncu, aşkı ise nedensiz gülümsek olarak tanımladı.

AŞK GÜLÜMSEMEKTİR

Annesi Defne Samyeli ile aynı zaman arkadaş olduklarının altını çizen Deren Talu, ‘’Defne Samyeli’nin kızı olmak bana çalışkan olmayı, adil olmayı, iyi bir insan olabilmeyi öğretti’’ dedi. Baran Tınaz ile birlikte olan oyuncu, gerçekleştirdiği röportajda aşk için ise şu sözleri ekledi: ‘’Aşk benim için sabah uyandığında o kişi hayatında diye nedensiz yere gülümsemek demek. Benim için ilişkiyi değerli kılan; güven, eğlenebilmek, birbirimizin hem sevgilisi hem en iyi arkadaşı olabilmek.’’

Etiketler : deren talu alem dergisi defne samyeli
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX