0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mayıs 2019 Salı 09:01:00 - Güncelleme:17 Haziran 2019 Pazartesi 11:04:00

Günlük burç yorumları 21 Mayıs Perşembe: Bugün burcunuzu neler bekliyor?

20 Mayıs 2019 günlük burç yorumları merak ediliyor. Günlük burç yorumları haberimizde yer alıyor.

Günlük burç yorumları Astraoloji meraklıları tarafıdan ilgi görüyor. 20 Mayıs 2019 günlük burç yorumları araştırılıyor. 

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Koç; öğlene kadar olan saatlerde işler biraz karışabilir, planlarını ertelemek zorunda kalabilir ya da yanlış anlaşılabilirsin. Öğleden sonra ise hayata daha iyimser gözlerle bakabilir, sosyal medyada aktif olabilir, aynı görüşü paylaştığın destek alabilirsin. Ancak düşüncelerini açıklarken biraz fanatik olabilirsin.

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Boğa; bugün finansal hedeflerine varmakta zorlanabilir, yaptığın alış verişlerde zarara uğrayabilir ya da gerçekçi davranmadığını fark edebilirsin. Ancak günün ilerleyen saatlerinde banka, kredi, vergi, nafaka gibi konularda girişimlerde bulunabilir hatta beklediğinden daha fazla kazanç elde edebilirsin.

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili İkizler; güne başlarken ortaklıklar ya da iş birlikleri beklediğin sonucu vermeyebilir, ertelemeler yaşayabilirsin. Ay hâlâ karşıt burcunda ilerlerken bütün sorumluluğu karşındakilere yüklememelisin. Zaten öğleden sonra sana destek veren, heveslendiren ve harekete geçmeni sağlayan kişilerle bir araya gelebileceksin.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yengeç; bugün çok çalışıp projelerini yetiştirmeye uğraşırken, iş arkadaşlarınla aranda yanlış anlaşılmalar olabilir. Yaşanan ertelemeler planlarının aksamasına yol açsa da moralini bozmadan ilerleyecek ve yardımına koşan uzmanlarla durumu toparlayabileceksin. Yeme içmeyi abartmamalı, sağlığına gereken dikkati göstermelisin.

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Aslan; kendini daha rahat ifade edebileceğin ve yaşamdan keyif alabileceğin bir gündesin. Gerçi sabah saatlerinde biraz yönsüz kalıp, hayal kırıklığı yaşasan bile sevdiklerin seni destekleyebilir. Aşk hayatında istediğin gelişmeler olabilir ancak beklentilerini fazla abartmamalısın.

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Başak; sabah saatlerini evde geçirmek ve biraz tembellik yapmak isteyebilirsin. Önümüzdeki günlere dair yaptığın planların ertelenmesi hevesini kırabilir. Öğleden sonra gelişmeler tam da istediğin gibi olabilir, hem aile ilişkilerinde hem de finansal konularda olumlu sonuçlar alabilirsin.

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Terazi; bugün ağzından çıkan sözler sana angarya olarak geri dönebilir, kendini ifade etmekte zorlanabilir ya da yalanlarla karşılaşabilirsin. Fakat ilerleyen saatlerde beklediğin haberler gelebilir, sevdiklerinle buluşabilir, dostlarla sohbet etmekten keyif alabilirsin. Hemen sonuç alacağın kararlar alabilir, anlaşmalar yapabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Akrep; iç huzurunu ve dengeni bulmak her zamankinden önemli olabilir. Bugün harcamalarında dikkatli olmalı, savurganlık yapmamalı, risk içeren yatırımlardan uzak durmalısın. Öğleden sonra beklediğin bir ödemeyi alabilir ya da büyük bir kazanç fırsatıyla karşılaşabilirsin.

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Yay; hâlâ burcunda hareket eden Ay, kendini cesur bir dille ifade edeceğine işaret edebilir. Enerjik ve iyimser tavrınla risk içeren girişimlerde bulunabilirsin. Fakat her işe birden koşmaya çalışırken aksiliklerle de karşılaşabilirsin. Öğleden sonra tavır ve beklentilerinde aşırıya kaçabilirsin dikkat.

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde kontrol edemediğin gelişmeler seni hazırlıksız yakalayarak bir anda harekete geçmene neden olabilir. Aldığın riskler kayıplara uğramana ve içsel gerilim yaşamana neden olabilir. Gizli düşmanlıklara karşı dikkatli olmalısın. Gün boyunca mümkün olduğu kadar plan yapmamalı ve olumsuz tavırlar takınmamalısın.

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Kova; yabancı kültürlerden gelişen ilişkiler ufkunu genişletmene ve daha iyimser olmana neden olabilir. Bugün aldığın kararlar bir anda harekete geçmeni sağlasa bile sonrasında vazgeçebilir, önünü göremediğinden beklemede kalabilirsin. Kendine fazla büyük ve risk içeren hedefler koymamalısın.

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu
Sevgili Balık; hayatına derin paylaşımlarda bulunabileceğin ilişkiler girebilir, kariyerinle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Sabah saatlerinde fazla hayalci davranabilir, abartılı ve risk içeren girişimlerde bulunman dikkatleri üstünde toplamana yol açabilir. Fazla cesur ve iyimser olman olayları net görememene neden olabilir.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX