0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2017 Perşembe 16:28:00 - Güncelleme:23 Şubat 2017 Perşembe 17:34:00

Cumhuriyet yeni bir provokasyona imza attı

Cumhuriyet Gazetesi yeni bir provokasyona imza attı. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut ile Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in birlikte çektirdiği fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşarak algı operasyonu yapmaya çalıştı. İlçe Başkanı Korkut gerçekleri Kanal 24'e anlattı

 

Cumhuriyet Gazetesi yeni bir provokasyona imza attı. Hedefte AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut vardı. Korkut'un Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'le çektirdiği bir fotoğraf üzerinden algı operasyonu yapıldı. 

Fotoğrafta masanın kenarında uzun namlulu bir silah vardı. Gazete mal bulmuş mağribi gibi "AK Parti silahlanıyor" yalanıyla servis etti. Ancak işin aslı bambaşkaydı.CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş ve Cumhuriyet Gazetesi hemen o fotoğraf karesinde ikilinin arkasında görülen silahı ön plana çıkardı.

 

CUMHURİYET'İN BALONU PATLADI

Gazete bu asılsız iddiaları ortaya atarken AK Partili ilçe başkanı Mustafa Korkut'a söz hakkı vermeyi düşünmedi. 24 ekibi ise konunun muhatabına ulaştı ve mikrofonu uzatınca Cumhuriyet'in balonu patladı. o fotoğraf karesinin gerçek hikayesi şöyleydi: Milli iradenin  darbecilere karşı dimdik durduğu geceye ait olan o silah sadece ruhsatlı bir av tüfeğiydi. Korkut, o av tüfeğini tedbir olsun diye direniş gecesinde hainlere karşı ne olur ne olmaz diye savunma amaçlı olarak yanına almıştı. 

 

YARGIDA HESAP VERECEKLER

Cumhuriyet Gazetesi ve CHP'li Barış Yarkadaş 7 ay önce çekilen bu kareyi yeniymiş gibi servis edip bir kez daha algı yönetimi yapmaya çalıştı. AK Partili Korkut şimdi Cumhuriyet ve CHP'li Yarkadaş ile yargıda hesaplanmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX