0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:21 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00

Tezgahlanan oyunların hepsini bozacağız

Yerel seçimlerle ilgili provokasyonlar tertiplendiğini belirten MHP lideri Bahçeli, buna izin vermeyeceklerini, hazırlanan tuzakları kökünden bozacaklarını söyledi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'yle ilgili maksatlı ve marazi bir hazırlık yapıldığını dile getirdi. Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi üstünde de tehlikeli polemikler tetiklenip provokasyonlar tertipleniyor. Buna izin vermeyeceğiz, zillet ittifakının tezgah ve tuzaklarını yine ve kökünden bozacağız” diye konuştu. 

DEMOKRASİ DIŞI ARAYIŞLAR 

Bir yanda “Atatürk ilah değildir” diyenle, diğer yanda “Atatürk benim ilahımdır” diyen provokatörlerin, iç barış ve huzur ortamını gerebildikleri kadar gerdiklerini, sabırları zorladıklarını belirten Bahçeli, “Türkiye'yi vahim bir türbülansa itmek, yeni bir demokrasi dışı arayışa çekmek isteyenler şunu çok iyi bilsinler ki; Türk milleti, şiddeti ne olursa olsun, her ihaneti, her rezaleti, her felaketi yerle yeksan etmeye, hainlerin emdikleri sütü burunlarından fitil fitil getirmeye hazırdır, bunu başaracak kudrete sonuna kadar haizdir” ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE'Yİ TESLİM ALAMAZSINIZ 

Bahçeli şöyle devam etti: “Allah'ın verdiği bir canımız vardır, bu can vatana da millete de Türklüğün geleceğine de bin defa kurban olsun, son kanımıza kadar fani bedenimiz mukaddesat ve mukadderatımız için feda ve armağan olsun. İç ve dış niyet sahiplerini uyarıyorum; Türkiye'yi teslim alamazsınız, Türk milletini yenemezseniz, Türk vatanını bölemezsiniz.” 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX