0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Kasım 2019 Cumartesi 16:22:00 - Güncelleme:09 Kasım 2019 Cumartesi 16:24:00

Teröristlerin zarar verdiği Ermeni kilisesini Mehmetçik onarıyor

Barış Pınarı Harekatı ile terörden arındırılan Tel Abyad'da hayat normale dönüyor. Teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni kilisesinin temizlik ve onarımını Mehmetçik yaptı.

Milli Savunma Bakanlığınca, Barış Pınarı Harekatı ile terör örgütü PKK/YPG'den temizlenen Tel Abyad'da teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Ermeni Kilisesi'nin temizlenerek yeniden elden geçirildiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi;

"Barış Pınarı Harekâtı ile terör örgütü PKK/YPG’den temizlenen Rasulayn ve Tel Abyad’da hayat normale dönmeye devam ediyor. Halkın ihtiyaçlarının giderilmesi için hemen hemen her alanda onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülürken, teröristlerin mevzi haline getirdiği ve zarar verdiği Tel Abyad’daki Ermeni Kilisesi de yeniden elden geçiriliyor. Temizliği yapılan kilisede daha önceden kırılmış olan camlar da değiştirilerek yenilendi."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX