0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Şubat 2019 Cuma 11:23:00 - Güncelleme:15 Şubat 2019 Cuma 12:42:00

Tanzim satış noktaları planları bozdu: Yılmaz Özdil şimdi de komplocu oldu

Mustafa Kemal hakkında internet safsatalarıyla dolu içerikler bulunan "sözde" kitaplar çıkararak Kemalist kesimden büyük kazanç sağlayan Yılmaz Özdil, tanzim satışlar üzerinden komploculuğa soyundu.

(Gunes.com / Haber Merkezi)

Devlet komisyoncular ve fırsatçıların, döviz kurundaki hareketliliği bahane ederek sebze ve meyve fiyatlarında hem market hem hal hem de pazarlar arasında oluşturduğu uçuruma karşı adım atmıştı. Şuursuz fırsatçıların halkı soymasını önlemek ve fiyatları makul seviyeye çekmek için tanzim satış noktalarının faaliyete geçmesiyle birlikte bir anda marketteki ve pazardaki fiyatlar neredeyse yarı yarıya kadar düşmüştü. Bunu gören vatandaşın memnuniyeti bazı ipi dışarda olan çevreleri ve onların Yılmaz Özdil gibi paralı askerlerini tedirgin etti.

ÖZDİL ÖNCE HALKI BİR GÜZEL AŞAĞILIYOR!

Geçtiğimiz günlerde uçuk kaçık ifadeler içeren ve akademik çalışmadan yoksun kitapla çuval dolusu parayı cebine indiren Mustafa Kemal istismarcısı Yılmaz Özdil, izan sınırlarını aşan bir yazı karaladı. Özdil yazısında, kronik takıntılı CHP'li elitlerin ağzına pelesenk olan kalıp cümlelerle vatandaşı aşağıladı. Komplo teorileriyle süslediği yazısında, "Tanzim satış kuyruğunda bekleyen vatandaşlarımıza mikrofon uzat, geçmediğin köprüye, girmediğin tünele, uçmadığın havalimanına senin cebinden kaç milyar lira ödeniyor diye sor? Bilen çıkmaz. Avrasya tüneli nerede diye sor? Bilen çıkar mı? Ama, domates kaç para diye sor? Şıkır şıkır sayar... Tanzim satışta 3 lira. Markette 3 lira. Pazarda 4 lira." ifadelerini kullandı. İstismarcı Özdil, halka cahil damgası vururken araya sıkıştırdığı yalanlarla tanzim satış hamlesiyle elde edilen başarıyı perdeleyerek asıl amacını ortaya serdi.

UCUZ YALANCI

Özdil yazısının en ilginç kısmındaysa, "Akp'nin tanzim satış çadırları, zannedildiği gibi Akp oylarına zarar veren ilkel uygulamalar değil, tam tersine, Akp'yi güçlendiren, seçmenin algı sınırına yönelik mitinglerdir." diyerek ağzındaki baklayı çıkardı. Özdil'in komplo teorisine göre, AK Parti halkı düşünmüyor oylarını kurtarmayı amaçlıyor. Böylece tabanında kahramanlaşacak ve oy kaybetmeyecek. Özdil'in hiç değinmediği kısım ise manavdaki ve marketteki fiyatların hemen makul seviyeye inmesi. "Burada cambaza bak" yapan Özdil, yazısını CHP'li seçmenin gerçeği görmesini engellemek üzere yazdığı anlaşılıyor. Belli ki tanzim satışla planları bozulan Özdil'in efendilerinin canı çok sıkkın.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX