0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Aralık 2018 Perşembe 19:08:00 - Güncelleme:13 Aralık 2018 Perşembe 20:14:00

Taciz atışlarına TSK unsurları tarafından derhal cevap verildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden PKK/YPG’li teröristlerce açılan taciz ateşinde Afrin'deki bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Afrin'de görevli askerlere PKK/YPG’li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden ateş açıldığı ve bir askerin şehit olduğu belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklaması şu şekilde: 

"Afrin bölgesinde görevli unsurlarımıza PKK/YPG’li teröristler tarafından Tel Rıfat bölgesinden yapılan taciz atışları neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Yapılan tacize bölgedeki TSK unsurları tarafından derhal cevap verilmiş ve belirlenen terörist hedefleri yoğun ateş altına alınmıştır.

Bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX