0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Aralık 2018 Cumartesi 12:05:00 - Güncelleme:15 Aralık 2018 Cumartesi 13:02:00

Sözcü'nün ayyaş yazarı Yılmaz Özdil, 'Erdoğan bira içseydi daha güzel bir Türkiye olurdu' dedi

Sözcü'nün yazarı Yılmaz Özdil CHPKK'nın kanalı Halk TV'de, Uğur Dündar'ın sunduğu programda Başkan Erdoğan ile ilgili haddini aşan cümleler sarf etti. Yaptığı açıklamalarla alkole bağımlılığını gözler önüne seren Yılmaz, 'Erdoğan bira içseydi daha güzel bir Türkiye olurdu' dedi.

Halk TV'de Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programına katılan Yılmaz Özdil'in konusu alkol oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi kendi dünya görüşlerine uymayan vatandaşları anlayamamakla suçlayan Yılmaz, Erdoğan'ın bira içmesi halinde her şeyin çok daha güzel olabileceğini söyledi.

"BİR TANE BİRA İÇMİŞ OLSAYDI..."

Özdil, "Samimiyetle söylüyorum, bu sözlerimde en ufak bir kinaye yoktur, Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu." diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX