0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ekim 2016 Cuma 13:50:00 - Güncelleme:28 Ekim 2016 Cuma 17:02:00

Son Dakika Haberi: Binali Yıldırım'dan erken seçim açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım kendisine sorulan "erken seçim" sorusuna, "Akla ziyan bir iddia. Etrafımız ateş çemberi, seçim nereden çıktı?" dedi.

 

İşte Yıldırım'ın konuşmasından önemli kısımlar:

 

 

29 EKİM TÖRENLERİ

 

Bazı yanlış anlamalar var. Sadece alay komutanlığının  bulunduğu illerde çelenk koyan kişi valiler ve belediye başkanlarıdır. İlçelerde ise kaymakamlar ve belediye başkanlarıdır. Eğer komutan varsa o da çelenk koyabilir. Jandarma İçişleri'ne bağlandığı için çelenk koymasına gerek yok. Eğer askeri birlik varsa çelenk koyabilecek.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN BYLOCK İDDİALARI

 

Böyle bir şey biliyor da bizi bilgilendirmiyorsa o zaman görevini yapmıyor demektir. Bir yanlış varsa düzeltelim. Bunun belgelerini bize versin. 

 

ERKEN SEÇİM İDDİASI

 

FETÖ'cüleri temizlemek için erken seçim mi olur. Bu akla ziyandır. Milletin işi gücü yok da bizimle mi uğraşacak. Hele hele FETÖ'cüleri temizlemek için seçim mi yapılır. Etrafımız ateş çemberi, seçim nereden çıktı?

 

İNCİRLİK'TEKİ GÖRÜŞMELER

 

Savcılar gerekli tahkikatı yapıyor. Ben bir şey söyleyemem

 

RAKKA OPERASYONU

 

Vatandaşın huzuru için çalışıyoruz. Rakka meselesi bizim meselemiz değil. Rakka olayı DEAŞ'la olan mücadeledir. PYD gibi unsurlar varsa biz orada yokuz. Bu görüşümüzü her zaman açık bir şekilde aktarıyoruz. Bundan sonra karar onların. 

 

KIŞANAK'IN GÖZALTINA ALINMASI

 

Çıkan karara göre hareket edilir. Süreç sona ermeden atama yapmak doğru değil. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX