0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Aralık 2018 Perşembe 15:51:00 - Güncelleme:13 Aralık 2018 Perşembe 15:57:00

Şer ittifakının akıl hocası Abdullah Gül mü?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Başkan Erdoğan'ın karşısına çıkmayı arzulayan ancak çoğunluk sağlanmadığı için aday olamayan eski cumhurbaşkanlarından Abdullah Gül, yerel seçimlere kısa süre kala yeniden harekete geçti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Akşener'in tutumu yüzünden kendisine bozuk olduğu için Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmede mutlaka Akşener ve HDP ile birlikte hareket etmeleri gerektiğini vurguladığı ortaya çıktı.

Star Gazetesi yazarı Yahya Bostan Abdullah Gül - Kılıçdaroğlu görüşmesinin perde arkasını kaleme aldı. Kılıçdaroğlu ve Abdullah Gül'ün görüşmesindeki detayları köşesine taşıyan Bostan, eski Cumhurbaşkanı Gül'ün amacının Başkan Erdoğan'ı zayıflatmak ve kendisinin alternatif olarak (şu an gizli yürütmeye çalıştığı) siyasete yeniden dönmek. Gül, bu sebeple sık sık muhalefetle gizli gizli görüşüp akıl veriyor.

İŞTE BOSTAN'IN BUGÜNKÜ YAZISI

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX