0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2018 Çarşamba 11:21:00 - Güncelleme:12 Aralık 2018 Çarşamba 12:36:00

Gül, şer ittifakının uğrak adresi oldu

Şer ittifakının başındaki isim Kılıçdaroğlu'nun terör örgütü PKK ve FETÖ yandaşıyla oluşturmaya çalıştığı yapı büyük tepki çekerken son olarak 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmesi bir çok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Başkan Erdoğan'ın "kardeşim" diye hitap ettiği Gül'ün görev süresi dolunca, aktif siyasi hayatını noktaladığını söylemesine rağmen 2019 seçimlerinde açıkca isminin geçmesini şimdi de 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar şer ittifakının gittiği bir adres olmasını “Bize ne!” deyip geçemeyiz diyen Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç önemli bir yazı kaleme aldı.

"Dava arkadaşlığı"ndan başlayan derin ilişkilerden sonra Gül'ün son yıllarda Erdoğan’ı devirebilmek için “mutabakat arayışına” girmesini eleştiren Kekeç "Kendisini Başbakanlığa, Dışişleri Bakanlığına, Cumhurbaşkanlığına taşımış AK Parti’ye karşı kurulmuş siyasi ittifakın içinde yer aldı. Bununla da kalmadı, “Bizim Cumhurbaşkanı adayımız kardeşim Abdullah Gül’dür” diyen Erdoğan’ı devirebilmek için “mutabakat arayışına” girişti. Dolayısıyla, “Bize ne!” deyip geçemeyiz. Bu durumu (Sayın Gül’ün durumunu) hatırlatmayı ödev biliriz." ifadelerini kullandı

Ahmet Kekeç'in yazısının tamamı için tıklayınız

Kaynak: Gunes.com

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX