0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Ağustos 2017 Cumartesi 13:28:00 - Güncelleme:19 Ağustos 2017 Cumartesi 13:33:00

PKK elebaşı Bayık'ın talimatına CHP'den evet!

Terör örgütü PKK'nın yayın organına röportaj veren CHP Milletvekili Musa Çam, HDP'nin 'teröristlere özgürlük' eylemlerine destek isteyip, Bayık'ın çağrısına 'evet' dedi.

 

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, terör örgütü PKK'nın yayın organı ANF'ye açıklamalarda bulundu. HDP'nin düzenlediği sözde adalet ve vicdan nöbetlerine katılan CHP'li vekil, "Diyarbakır, İstanbul ve Van'dan sonra İzmir'de yapılan bu eylemler, doğrudur, haklıdır ve yükseltmek gerekmektedir" diye konuştu.

 

Örgüt medyasından İzmirlilere çağrı yaparak eylemlere destek isteyen CHP'li Çam, ortak düşman olarak AK Parti'yi hedef gösterdi. Sokakta ve meydanlarda birlikte olunmasını isteyen CHP'li vekil, AK Parti'ye karşı tek çıkış noktasının bu olduğunu sözlerine ekledi.

 

BAYIK'IN ÇAĞRISINA YANIT

 

Terör örgütünün elebaşlarından Cemil Bayık, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının çok yerinde olduğunu söylemişti. Bayık, AK Parti ile MHP'ye karşı CHP ve HDP'nin bir blok kurmasını istemişti. Çam'ın bu çıkışı Kandil'in çağrısına yanıt olarak görüldü.

Akşam

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX