0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ekim 2018 Pazartesi 19:44:00 - Güncelleme:22 Ekim 2018 Pazartesi 19:46:00

Oldubittiye asla müsaade edilmeyecek

Milli Savunma Bakanı Akar, Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de, Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldubittiye izin verilmeyeceğini söyledi. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Kıbrıs'ta, Ege'de ve Doğu Akdeniz'de Türkiye'ye rağmen atılacak hiçbir adıma ve oldubittiye asla müsaade edilmeyecektir. Ege ve Akdeniz'de Türkiye ve KKTC'nin yer almadığı bir projenin yaşama şansı olmadığını herkes bilmeli ve bölgeyi tehlikeye atacak provokasyondan herkes vazgeçmeli, kaçınmalıdır” dedi. 

HERKES HESABINI İYİ YAPSIN 

Akar, Polatlı'daki Ateş Serbest 2018 faaliyetinin “seçkin gözlemci günü”nün tamamlanmasının ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'nin iyi komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi isteği ve kazan-kazan anlayışında olduğunu her fırsatta dile getirdiğini ifade etti. Akar, “Milletimizin bağrından çıkan ve aynı zamanda Peygamber Ocağı olarak da bilinen Silahlı Kuvvetlerimiz Ege'de, Doğu Akdeniz'de ülkemizin ve KKTC'nin hak ve menfaatlerini korumaya, Kıbrıs Adası'nda uluslararası garanti ve ittifak antlaşmaları doğrultusunda barış ve güvenliğin teminatı olmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın herkes hesabını buna göre yapsın” uyarısında bulundu. 

TSK MİLLETİN EMRİNDEDİR 

Akar, Münbiç ve İdlib'deki faaliyetlerin kararlılıkla devam ettiğini de vurgulayarak, “Türk Silahlı Kuvvetleri binlerce yılık şanlı tarihimizden süzülüp gelen köklü gelenekleri ve bu anlayışıyla anayasa çerçevesinde ve yasalar doğrultusunda milletinin emrinde, görevinin başındadır” ifadesini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX