0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Temmuz 2017 Pazartesi 23:18:00 - Güncelleme:17 Temmuz 2017 Pazartesi 23:28:00

Numan Kurtulmuş: Feto'nun arkasındaki asla sıradan bir fotoğraf değildir

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in yabancı bir medya kuruluşuna verdiği röportajın sıradan bir röportaj olmadığını, arkasındaki fotoğrafın da sıradan bir fotoğraf olmadığını söyledi

 

NE HALT ETTİĞİ GAYET AÇIKTIR  

Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, FETÖ'nün Pensilvanya'daki elebaşının son zamanlarda verdiği röportaj ve paylaştığı görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Kurtulmuş bu görüntülerin sıradan olmadığını hepsinin ayrı bir anlamı olduğunu ve bu mesajlarla soruşturma kapsamında tutuklu bulunanlara moral vermenin yanı sıra Türkiye'yi de açıkça tehdit ettiğini kaydetti.

 

Konuya ilişkin açkılama yapan Kurtulmuş şöyle konuştu: 

 

Sıradan bir insan Feto'nun yaptığı açıklamalardan ve verdiği görüntülerden ne yapmak ve ne mesaj vermek istediğini açıkça görür. Kendisinin orada ne halt ettiği gayet açıktır. Paylaşılan görüntülerde sürekli mahkemelerde hesap veren örgüt üyelerine moral aşılamaya çalışan ve üstü kapalı olarak Türkiye'ye tehdit içeren sözler var. Herkes gördü. Bizim de dolayısıyla ABD'den isteğimizin ne kadar meşru olduğu ortaya çıkmıştır.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX