0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2017 Perşembe 15:16:00 - Güncelleme:23 Şubat 2017 Perşembe 15:21:00

Müjdat Gezen rezaleti marifetmiş gibi anlattı! Aziz Nesin'e sekreterini ayarlayıp evini açtı!

Milletin değerlerine küfür ve sözlü tacizi kendine üslup edinmiş Müjdat Gezen, hayatını ele aldığı kitabında sekreterini Aziz Nesin'e nasıl ayarladığını apaçık bir dille ortaya koyuyor.

 

Son günlerde yaptığı açıklamalarla toplumun belli bir kesmini tahrik edip, ülkede kaos ortamı oluşturmaya çalışan Müjdat Gezen'in hayatının da skandallarla dolu olduğu ortaya çıktı. 2003 yılında Milliyet gazetesine verdiği röportajda 'Aziz Nesin'e sekreterini ayarlamasını marifetmiş gibi anlatan Gezen 'yol gösterme' konusunda ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu.

 

Söz konusu röportajda Gezen'in ifadeleri şu şekilde oluştu:

 

Aziz Nesin sekreterimle...

 

"Aziz Nesin sekreterim N.'yi gözüne kestirmiş. İkisi benim Cihangir'deki evime yerleşti. N. ile uzun süre mutlu oldular. Onun için kitaplar, şiirler yazdı. Böcüm derdi N'ye."

 

 

 

 

Yeni Akit 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX