0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ekim 2020 Pazartesi 19:57:00 - Güncelleme:26 Ekim 2020 Pazartesi 19:57:00

Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan 'Boykot' çağrısına destek

Başkan Erdoğan boykot çağrısı yapmıştı Meclis Başkanı Mustafa Şentop'tan da destek geldi. Şentop sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Bu bir zarurettir' dedi.

Başkan Erdoğan, Külliye'de düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada Fransız lider Macron'un İslam ve Müslümanlara yönelik söylemlerine tepki göstermiş, halkımızı Fransa mallarına boykota çağırmıştı. Başkan Erdoğan'ın açıklamalarına gerek sosyal medyadan gerekse yurt dışından destek gelirken bir açıklama da Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop'tan geldi.

Meclis Başkanı Şentop yaptığı açıklamada "İslam düşmanlığında ve sevgili Peygamberimize saygısızlıkta başı çeken Fransa yönetimine karşı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Fransız mallarına yönelik boykotun bütün İslam dünyasının desteğiyle de güçlü bir şekilde gerçekleşmesi bir zarurettir" ifadelerine yer verdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX