0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Ekim 2019 Salı 09:47:00 - Güncelleme:10 Kasım 2019 Pazar 17:09:00

Masterchef Eda kimdir?

Masterchef'te yarışma heyecanı tam gaz devam ediyor. MasterChef'in olaylı yarışmacılarından Eda Karabulut Nayır, izleyenler tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor.

Masterchef Eda Karabulut kimdir? Masterchef Eda Karabulut nereli, kaç yaşında? sorularının yanıtı merak ediliyor. Masterchef'te yarışma heyecanı devam ediyor. İlk 14 yarışmacıdan biri olan ve üst üste eleme potasına kalan Eda, izleyenler tarafından yoğun olarak araştırılan isimler arasında yer alıyor. Masterchef Eda, bu hafta Mavi takımın kaptanı Cemre tarafından Kırmızı takıma kaptan olarak seçildi. Evinde pasta yapıp dışarıya satarak para kazandığını söyleyen Eda, zaman zaman tartışmaların odak noktası oluyor. Eleme potalarından kurtulmayı başaran Eda, Masterchef'teki yarışma hayatına devam ediyor. Masterchef Eda Karabulut hakkında merak edilen diğer detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor.

MASTERCHEF EDA KİMDİR?

MasterChef Türkiye yarışmacıları arasında dikkat çeken Eda Karabulut Nayır, 34 yaşında. Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor.Mutfağı çok sevdiğini ve mutfakla ilgili profesyonel eğitim aldığını söyleyen Eda Karabulut Nayir, pastacı kalfası olduğunu dile getiriyor. Yetenekli olduğunu ve bu yeteneklerini gücüyle birleştireceğini söyleyen Eda Karabulut Nayir yolun sonuna kadar gideceğini iddia ediyor.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX