0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Kasım 2018 Perşembe 12:41:00 - Güncelleme:22 Kasım 2018 Perşembe 13:13:00

SİHA Sezgin'den Güneş'e iftira, 24 TV Moderatörü Ersoy Dede'ye tehdit

Yaptığı her açıklamayla terör örgütü PKK'yı sevindiren, terörist cenazelerinde gözyaşı döken CHP'li Sezgin, gazetemizin dünkü manşetinden rahatsız oldu. Önceki gün katıldığı bir programda 'Dünya Çocuk Günü'nü bahane ederek Türkiye Cumhuriyeti'ni bebek katili gibi gösterdi. Terörist cenazelerinde gözyaşı döken, Kandil'in vekillerinin Türkiye'yi karalamaya çalışan ve tehdit eden açıklamalarına desteğini açıkça gösteren CHP'li Sezgin, 'SEZGİN KANDİL'KULU' başlığıyla terör örgütü PKK'nın katliamlarına yönelik haberine yalan diyerek iftira attı, haberi milyonlara ulaştıran 24 TV Moderatörü Ersoy Dede'yi hem tehdit etti hem hedef gösterdi.

Dünya Çocuk Günü’nü bahane eden CHP’li Tanrıkulu, güvenlik güçlerine ait araçların karıştığı elim kazalarda yaşamını yitiren çocukları gündeme taşıyarak, devleti ‘katil’ ilan etmeye kalkıştı. Güneş gazetesi dünkü manşetinde Sezgin Tanrıkulu'na PKK vahşetlerini bir kez daha hatırlattı.

Terör örgütü PKK’nın korkulu rüyası Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) hakkında yaptığı açıklamalarla Kandil'deki elebaşılarını sevindiren ve adı SİHA Sezgin’e çıkan CHP'nin İstanbul vekili Sezgin, gazetemizin dünkü manşetini 'Yalan' iftirası atmakla kalmadı, gazete manşetlerini milyonlara ulaştıran 24 TV Moderatörü Ersoy Dede'yi hedef göstererek tehditler savurdu.

TANRIKULU VE İLGEZDİ TERÖR CENAZESİNDE

Güneş Gazetesi'nin manşetten verdiği haberin görselinde de kullandığı fotoğrafta CHP'li Sezgin ve CHP'li İlgezdi'nin terörist cenazesinin başında yer aldığı görüntü kullanılırken bebek katili terör örgütünün sadece son 2 yıldaki katliamlarına yer verildi. 24 TV ekranlarında günlük gazete manşetlerini milyonlara ulaştıran Ersoy Dede, sosyal medyadan SİHA Sezgin'in tehditlerine maruz kaldı.

Sezgin Tanrıkulu twitter hesabından yaptığı açıklamada PKK'nın son iki yılda katlettiği bebekler ve kadınların yanı sıra Kandil'deki sapkın ilişkileri, çocuklara yönelik tecavüz haberlerini manşetine taşıyan Güneş Gazetesi'ne iftira atarken Ersoy Dede'yi de hem tehdit etti hem hedef gösterdi.

ALTINDAN KALKAMAYACAKSIN

Sezgin'in tehditler savurduğu tweetine yanıt veren 24 TV Moderatörü Ersoy Dede 'Senin bu yaptığın ne peki? Açık açık adımı vererek PKK’lı itlere hedef gösteriyorsun. Ben senin hakkında yalan tek kelime etmedim. Neysen onu anlatıyorum. Ama sen bu twit’i atarken, benim bir tane yalan haberimi, yanlış yorumumu bulmak zorundasın. Yoksa altından kalkamayacaksın" ifadelerini kullandı.

İŞTE GAZETEMİZİN DÜNKÜ MANŞETİNDE YER ALAN O HABER















Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX