0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Mayıs 2024 Cumartesi 18:00:00 - Güncelleme:04 Mayıs 2024 Cumartesi 18:00:00

Irak'ın kuzeyinde toplam 13 terörist etkisiz hale getirildi!

Kaynak: TRT Haber

ABONE OL

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 6 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Sabah saatlerinde yapılan açıklamayla beraber sadece bugün toplam 13 terörist etkisiz hale getirildi.

Açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

Paylaşımda, "Aziz vatanımız için terör ve teröristle mücadeleye tüm gücümüzle devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 6 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Operasyonlarımız, azim ve kararlılıkla sürecek!" ifadelerine yer verildi.

MSB, Sabah saatlerinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu;

Açıklamada, "Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi. Terör inlerini yerle bir etmeyi azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz." ifadesi kullanıldı.

Etiketler : Pençe-Kilit Operasyonu PKK teröristleri Irak operasyonu
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX