0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mart 2019 Cumartesi 10:25:00 - Güncelleme:16 Mart 2019 Cumartesi 11:21:00

İP'in Fatih adayı İlay Aksoy, tam bir kafatasçı çıktı

HDP'nin yerel seçim ortağı İYİ Parti'nin Fatih Belediye Başkan adayı İlay Aksoy'un, Saraçhane'ye astırdığı "Fatih'i Suriyeliler'e teslim etmeyeceğim" yazılı ırkçı pankartı kamuoyunda büyük tepki topladı.

(gunes.com / Haber Merkezi)

Büyük bir provokasyona imza atan İYİ Parti'nin Fatih ilçesi adayı İlay Aksoy büyük tepki toplayan afişler için Twitter hesabından "Ben halkımıza siyasi jargonlarlı değil gerçek yapacaklarımı anlatmayı tercih ediyorum" dedi.

SEN İNSAN MISIN?

Utanmadan, sıkılmadan savaştan kaçıp ülkemize gelen Suriyeli sığınmacılara karşı ırkçı söylem taşıyan pankartının desteklediğini iddia eden Aksoy, "Biraz gerçekçi olmak gerekiyor. Sözümün arkasındayım” dedi.

TAM BİR KAFATASÇI ÇIKTI!

Burası Türkiye mülteciler bize uyum sağlamalı diyen Aksoy, seçilmesi halinde Suriyeli vatandaşlarla ilgili bunları yapacak:

“Birincisi Fatih’te bulunan Arapça levhaların hepsi kesinlikle indirilecek. Yurt dışında göç eden hiç kimse kendi dilini bu kadar katı bir şekilde kullanamıyor. Mülteciler geldikleri ülkeye uyum sağlar. Bulundukları ülke onlara uyum sağlamaz. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX