0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2019 Perşembe 08:00:00

'İçeri ben aldım ama hedef bendim'

Randevu verip Meclis’teki odasından görüştüğü DHKP-C’li teröristi tanımadığını iddia eden Tanal, rehin alınmaktan kurtulduğunu ileri sürdü. 

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı ziyaret için önceki gün TBMM’ye gelen Mulla Zincir ve Eylem Yücel isimli DHKP-C’li teröristler, Meclis çalışanını rehin almak istedikleri esnada güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştı. 

EK GÖZALTI SÜRESİ 

Teröristlerin üzerinde yapılan aramada bomba düzeneği süsü verilmiş siyah kutu ve uç kısmına kesici cisim bantlanmış kurşun kalem bulunmuştu. Suç dosyaları bir hayli kabarık olan teröristler için ek 4 gün gözaltı süresi alındı. Randevu vererek DHKP-C’li teröristlerin Meclis’e girmesini sağlayan CHP’li Tanal, basın toplantısı düzenledi. 

8 DAKİKA GÖRÜŞTÜ 

TBMM’deki odasında 8 dakika görüştüğünü itiraf eden Tanal, tuhaf savunmasında teröristlerin hedefinin kendisi olduğunu iddia etti. Rehin alınmaktan kurtulduğunu ileri süren CHP’li vekil, teröristi tanıdığını inkar etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX