0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ekim 2016 Çarşamba 23:31:00 - Güncelleme:27 Ekim 2016 Perşembe 10:22:00

HDP'lilere esnaf tokadı

Diyarbakır’da HDP destekçilerinin “Bir saat sonra görüşürüz” diye tehdit ettiği esnaf, “Bu memleketin asıl sahibi benim” diyerek, grubu iş yerinin önünden kovdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Belediye Meclis Üyesi Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını bahane ederek belediye önünde izinsiz toplanan ve gösteri yapmak isteyen bazı partililere bazı esnaflar tepki gösterdi. 


ESNAFI TEHDİT ETTİLER 
Bunun üzerine partililerden bazıları, “Bir saat sonra görüşürüz” şeklinde bir esnafı ziyaret etti. Esnafsa “Bu memleketin asıl sahibi benim, her zaman buradayım” karşılığını verdi. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından esnaf, “Şov yapmayın, bana ekmeği kim verecek?” diyerek gruptan iş yerinin önünden uzaklaşmalarını istedi.  Bir başka esnafın da partililere tepki göstererek dağılmalarını istemesi üzerine bazı kişiler esnafı darp etmek istedi. Polisin müdahalesi ile söz konusu kişiler bölgeden uzaklaştırıldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX