0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Haziran 2017 Pazartesi 13:00:00 - Güncelleme:26 Haziran 2017 Pazartesi 15:17:00

MHP lideri Devlet Bahçeli: OHAL devam etmelidir. OHAL kalksın diyenler 15 Temmuz darbe girişiminin yanında olanlardır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezindeki bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Olağanüstü hal uygulaması devam etmelidir. Olağanüstü hal kapsamına dahil edilmiş olan unsurlar üzerinde kararlılıkla durulmalı ve gidilmelidir. Olağanüstü hali demokrasiye karşıt, özgürlüğe karşıt gibi algılayarak tamamen ortadan kalkmasını isteyenler, 15 Temmuz'un tesir alanı üzerinde tarafgir olanlardır." dedi.

 

Terör örgütü PKK çukur kazmak suretiyle orada birçok askerimizi ve polisimizi şehit etmiştir. Güvenlik güçlerimiz teröristleri temizlemiştir. Bir de 15 Temmuz alçak darbe girişimi olmuştur. FETÖ ve PKK'ya karşı mücadele hiç durmadan ilerlemelidir. 

 

 

 

15 Temmuz vahşice bir olay yaşanmıştır. 241 vatan evladı şehit olmuştur. 2 bin gazimiz vardır. 

 

OHAL devam etmelidir. OHAL kararları devam etmelidir. OHAL kalksın diyenler 15 Temmuz darbe girişiminin yanında olanlardır.

 

15 Temmuz gerçekleşse Türkiye'de Meclis mi kalacaktı? 15 Temmuz gerçekleşmiş olsa adaletten bahsetmek mümkün mü olacaktı? Bu tür durumda adaletin yeri neresi olacaktı? Maltepe mi Ankara mı olacaktı? CHP kendine çeki düzen vermelidir.Gösteri yapmayı bıraksın?

 

Türkiye'yi kaosa, cepheleşmeye, karanlığa sürüklemeye ve siyasi şov yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, kalan süre içerisinde kendisine çeki düzen vermelidir. Sözlü, sazlı adalet arayışıyla Türkiye'nin Ankara'dan İstanbul'a geçiş güzergahında gösteri yapmaya gerek yoktur."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX