0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Ekim 2018 Pazar 13:27:00 - Güncelleme:28 Ekim 2018 Pazar 19:00:00

Cumhuriyet yazarı Kırıkkanat'ın millete küstah sözleri büyük tepki çekti

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat CHP'nin kanalı Halk TV'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini kullanarak milletimiz için küstah sözler sarf etti.

"Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette"

Halk Tv'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'na konuk olan Mine Kırıkkanat Cumhuriyet dönemi müslümanlara yapılan zulmü dalga geçer ifadelerle anlattıktan sonra açıkça tehdit ederek "Kim şimdi mağdur? Biz. O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Şimdi mağdur biziz. Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette. Elbette bu gün gelecek." dedi. 

"Dinlerini yaşatmamışız" itirafı

“Laiklik kisvesi” altında Müslümanlara yapılan zulümü de itiraf eden Kırıkkanat, "Dinlerini yaşatmamışız, camileri kapatmışlar, efendim bazı camileri ahır yapmışız, çocukların okumasına mani olmuşuz, böylece milyarlar harcayıp Harvard’a falan göndermişler. Ağlıyorlar ondan sonra ‘Bizi mağdur ettiler’ E şimdi de siz bizi mağdur ediyorsunuz" dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN BÖYLE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX