0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Aralık 2016 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:08 Aralık 2016 Perşembe 00:00:00

Çocukların küpelerine bile göz diktiler

Adana'da uyuşturucu alabilmek için çocukları “Bakkaldan şeker ve çikolata alacağım” diyerek kandırıp küpelerini gasp ettiği ileri sürülen çift yakalandı. 

Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde 6 aile, sokakta oynayan 3 ile 6 yaşlarındaki çocuklarının altın küpelerinin çalındığını belirterek polise şikayette bulundu. Polis ekipleri, mahallede tebdili kıyafetle önlem aldı. Bu sırada Yunus ve Tülay G. çifti, 6 yaşındaki M.B.'yi “Bakkala gidelim, sana şeker ve çikolata alalım” diyerek kandırıp kimsenin olmadığı bir yerde altın küpeleri çocuğun kulağından aldı.

Eşim beni zorladı

Olay yerinde bulunan polis, çocuğun ailesinin ihbarı üzerine hemen harekete geçerek, çifti çaldıkları küpe ile birlikte kısa sürede yakaladı. Gözaltındaki sorgusunda “Uyuşturucu parası bulabilmek için bu yolu seçtim” diyen Yunus G. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. İfadesinde “Eşim beni bu işe zorladı” diyen 2 yaşında bir erkek çocuk annesi Tülay G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX