0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Şubat 2019 Perşembe 16:15:00 - Güncelleme:14 Şubat 2019 Perşembe 18:09:00

Özgür Özel tutuştu, yine yalan söyledi: Adaylarımızın PKK ve FETÖ bağlantısı yok

FETÖ ve PKK destekçisi adaylar yüzünden CHP'li seçmeni kaybetme korkusu yaşayan Özgür Özel, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında CHP'nin belediye başkan adaylarının terör örgütleriyle iltisakını yalanladı. Özel'in "CHP'li adayların PKK ve FETÖ bağlantısı yok" iddiasını gunes.com 3 örnekle çürüttü.

(gunes.com / Haber Merkezi)

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin terör örgütleri FETÖ ve PKK ile derin ilişkilerini yalanladı. Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "CHP belediye başkan adaylarının FETÖ ve PKK ile bağlantısı bulunduğu" iddialarının gerçeklerle örtüşmediğini belirterek, "Kimseyi etnisitesine, mezhebine, inancına, partisine göre de şeytanlaştırmıyoruz." ifadelerini kullandı.

Oysa CHP yönetimi, Kadıköy Belediye Başkan adaylığına HDP/PKK destekçisi Şerdil Dara Odabaşı’nı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ise 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından başlatılan hendek terörüne destek veren Tunç Soyer'i aday göstermişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine kadar FETÖ'nün ve PKK'nın desteklendiği kamuoyu tarafından bilindiği halde, Özel'in bu açıklamayı yapmak zorunda hissetmesi, rahatsız olan vatansever tabanının kopmasına karşın bir ön alma çabası olarak düşünülüyor.

VARAN 1: SOYER BİR ONA BİR BUNA DESTEK ÇIKTI

CHP'nin İzmir adayı Soyer, Sur'da terör örgütü PKK'ya yardım ettiği şüphesiyle görevden alınıp yerine devlet tarafından atanan kayyum hakkında "Sur'a bizi almıyorlar, birşey yapamamak bizi kahrediyor. Sur'a kayyum darbedir, HDP'nin yanındayım" sözleriyle kanlı terör örgütüne desteğini ifade etmişti. Soyer, FETÖ'nün propaganda aygıtları hakkında, "Zaman ve Samanyolu'na yapılan baskınları bütün kalbimle protesto ediyorum" demiş ve #ÖzgürBasınSusturulamaz etiketiyle Twitter hesabından paylaşmıştı.

VARAN 2: CHP'Lİ SEÇMENİ ŞOKA SOKAN ADAY, ODABAŞI

Kadıköy Belediye Başkanlığı adaylığına getirilen Şerdil Dara Odabaşı ise, Kandil'in siyasi uzantısı HDP'yi öven ve eli kanlı terör örgütü PKK'nın Lice'deki saldırılarını savunan tweetler atmıştı.

VARAN 3: SANCAKTEPE ADAYI ADETA BİR FETÖ MİLİTANI GİBİ 

Özel, milletin Meclisi'nde yalan söyleyedursun, CHP'nin Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama'nın FETÖ'yü destekleyen paylaşımları daha geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Devletimizi sanki düşmanmış gibi gösteren ve terör örgütlerini destekleyen CHP'nin yerel seçimlerdeki bu üç adayı, Özgür Özel'in ne kadar kolay yalan söylediğinin basit birer kanıtı.

 

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX