0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Haziran 2018 Pazar 14:39:00 - Güncelleme:24 Haziran 2018 Pazar 16:01:00

CHP yine nifak için yollara düştü! İnce: Akşam YSK'nın önündeyim, siz de okulların önünden ayrılmayın

Seçimin hezimetle sonuçlanacağını anlayan CHP'de 'şaibe algısı' oluşturmak için çalışmalara başlandı.

Seçim Takip Sistemine yükleyerek skandala imza atan dış mihrakların oyuncağı CHP seçim güvenliğine gölge düşürmek için iftiralara başladı.

İNCE: AKŞAM YSK'NIN ÖNÜNDE OLACAĞIM

Yalova'da oyunu kullanan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, ''Akşam YSK'nın önünde olacağım. Siz de 17'den sonra oy kullandığınız okullara gidin'' dedi. Partinin Genel Başakanı Kemal Kılıçdaroğlu da, seçim güvenliğine şahit olduğunu belirtse de, ''Belli bölgelerden ciddi şikayetler geliyor. Milletvekili arkadaşlarımız sorunu çözmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Belki bugün öğleden sonra parti sözcümüz basına ayrıntılı açıklama yapacak.'' ifadelerini kullandı.

CHP seçim başlamadan sonuçları açıkladı

Her seçimde olduğu gibi, CHP lideri ve adayının yenilgi sonrası başarısızlığı seçim güvenliğini bahane ederek gölgelemeye çalışma çabalarının, şimdiden başlaması dikkatlerden kaçmadı. (Star.com.tr)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX