0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ekim 2017 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:23 Ekim 2017 Pazartesi 00:31:00

Bu suçlular neden serbest?

Topluma korku salan katiller, sapıklar, işkenceciler, dolandırıcılar ve gaspçılar yakalanmalarına rağmen serbest kalıyor. Ellerini kollarını sallayarak sokaklarda dolaşan suç makinelerinden vatandaş tedirgin.

Kerpetenli işkence

Kilis'te yaşayan Suriyeli 2 çocuk annesi Raşe Rıdvan, eşi Haşish Rıdvan tarafından levyeyle dövüldü, kerpetenle dişleri söküldü. Vücudunda kırıklar olan talihsiz kadın korkudan kocasından şikayetçi olmadı. Dayakçı eş tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.  

Çocuğa parke taşlı saldırı

Samsun'da 33 yaşındaki, Osman Ç, sokakta bisikletle gezen 9 yaşındaki A.M.A. isimli kızın başına parke taşıyla vurup kaçtı. Polisin aradığı şüpheli, otogarda bir genç kızı taciz edince yakalanıp gözaltına aldı. Saldırgan, her iki olay nedeniyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.  

8 kez bıçakladı, salıverildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde terzilik yapan 40 yaşındaki Emel Yusupova, banyodayken evine giren 14 yaşındaki U.H.T. tarafından 8 yerinden bıçaklandı. Savcılıkta ifadesi alınan U.H.T, yaşı küçük olduğu gerekçesiyle ailesine teslim edildi. Yusupova, vücudundan kan fışkırdığında saldırganın, 'Artık ölüyorsun değil mi?' diye kendisine sorduğunu söyledi.  

Bonzai içen servisçi!

İstanbul ilinde okul civarlarında kontrollerini sürdüren polis, şüphelendikleri park halindeki bir okul servisinde şoför Servet G’yi bonzai içerek bayılmış bir şekilde buldu. Gözaltına alınan şoför çıkarıldığı adliyede serbest kaldı. 

Altın Kızlar vurgunu

Kocaeli’de Whatsapp üzerinden kurulan “Altın Kızlar” adlı grupla ulaştığı 107 kişinin altın ve ziynet eşyalarını kolay kazanç vaadiyle alarak yaklaşık 1 milyonluk vurgun yapan 4 kişi serbest bırakıldı. 

Çarptı öldürdü kaçtı

İstanbul  Beşiktaş’ta yolun karşısına geçmeye çalışan Raziye Çelik’e çarpıp ölümüne neden olan ve kaçan beton mikserinin sürücüsü E.Ş. yakalandı. “Çarptığımı fark etmedim” diyen sürücü serbest bırakıldı. 

Alkollü sürücü kurbanı

İzmir'de 15 yaşındaki Bora Aşçılar'a alkollüyken kullandığı araçla çarparak ölümüne neden olan alkollü sürücü Mehmet Emrah K, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Sevgilisini boğazından bıçakladı

Edirne Keşan'da Fatma Akar'ı(18) boğazından, kolundan ve sırtından bıçaklayarak yaralayan Ümit K,(22) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  

100 milyon dolarlık saadet zinciri

Bursa'da 'saadet zinciri' kurup muhasebeci olarak çalıştığı şirkette patronlarını referans göstererek piyasayı 100 milyon dolara yakın dolandıran Özlem A.tahliye edildi.  

Şortlu kıza yumruk

Pendik'te şort giydiği için Melisa Sağlam'a saldıran Ercan Kızılateş hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tahliye oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX