0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:23 Ocak 2019 Çarşamba 08:00:00

'Beka için milli karar cumhur için istikrar' 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, MHP'nin yerel seçim kampanyası için sloganını, “Beka için milli karar, cumhur için istikrar” olarak belirlediğini bildirdi.

Yalçın dün yaptığı yazılı açıklamada, “Türk seçmeni, ittifakın başarısının yerel seçimlerde de tekrarını görmek isteyecektir. Alınacak sonuçlar aynen 24 Haziran'da olduğu gibi, sadece AK Parti veya MHP'nin başarısı olarak değil, aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın performansı olarak kabul edilecektir” değerlendirmesinde bulundu. 

'BİZİM İTTİFAKIN ADAYI' 

Yalçın, “Mahalli seçimlerde ekseriyetle adaydan önce parti ve ittifak tercihinin öne çıkacağını öngörmekteyiz. Seçmenlerin tercihinin, 'bizim partimizin adayı' olgusundan çok 'bizim ittifakın adayı' düşüncesiyle şekillenmesine katkıda bulunulmalıdır. 31 Mart Yerel Seçimleri klasik bir mahalli seçim olmasının ötesinde, milli mutabakat ruhunu sandığa yansıtan bir seçim olacaktır” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX